Aug 9th Activare comenzi cu delay mai mare

Buna ziua, in urma configurarii unor anumite servicii de pe serverele noastre vor aparea in urmatoarele saptamani ceva intarzieri la activarea comenzilor automate.Nu ne convine acest lucru dar suntem recunoscatori clientilor nostri pentru intelegere si oferim 7 zile bonus din data activarii in plus pentru situatia creata.

Jul 21st Extensii noi de domenii la vanzare

Incepand de astazi 21.07.2018 oferim tld-uri noi spre vanzare si anume: ro, com, info si top.Pentru alte extensii care nu se regasesc in oferta noastra va rugam sa adresati o intrebare pe chat sau printr-un tk pe site-ul nostru.ATENTIE: pretul fiecarui domeniu cumparat pe un an de zile include gratuit si pachetul de gazduire web gratuit pe tot ... Continuare »

Apr 2nd Schimbare panou web

In cursul zilei de azi s-a schimbat panoul de control iar datele de logare le puteti cere in ticket daca nu le ati gasit deja in email/inbox/spam.Rugaminte: sa faceti backup la orice inseamna fisiere sau baze de date deoarece in decurs de 12 ore se vor sterge toate fara posibilitate de recuperare.

Oct 31st Oferte noi la serverele de jocuri si servere virtuale private

Ne apropiem de sfarsitul anului si asa cum v-am obisnuit in ultima perioada oferim in ultimele 2 luni ale lui 2017 reduceri la cele mai vandute servere de jocuri si servere virtuale private.Ofertele sunt si pentru achizitia lunara cat si pentru o perioada mai lunga de timp.Daca totusi nu intalniti in pachetele noastre nicio oferta sau configuratie ... Continuare »

May 24th Mentenanta servere jocuri si backup

Buna ziua, incepand cu data de 30.05.2016 se va face o mentenanta la unul din serverele dedicate care are ca si servicii cs 1.6, samp si cs:go.Sunt afectati acei clienti care au in contul de client trecut denumirea serverului dedicat Nest BTSTelecom la locatie.Clientii care nu au aceasta denumire la locatia serverului detinut NU sunt afectati.Daca ... Continuare »

Apr 29th O luna gratuita la toate serverele de jocuri

Cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste oferim in perioada 29.04 - 02.05 tuturor clientilor noi care comanda si achita servere de jocuri online o luna gratuita in plus fata de perioada platita.Dorim sa rasplatim de altfel orice comanda venita din partea potentialilor clienti pentru a arata ca apreciem alegerea lor in materie de gaming.Serviciile ... Continuare »

Apr 9th Downtime server jocuri Nest

Buna ziua, in cursul zilei de azi in jurul orei 15:30 la unul dintre serverele de jocuri colocate de noi  in datacenter BTSTelecom s-a ars unul din HDD-uri drept urmare toate datele care erau pe el au fost compromise total.Daca aveti un server de jocuri gazduit la noi iar in gamecp in dreptul lui apare denumirea Nest BTSTelecom, downtime-ul este ... Continuare »

Mar 14th Modificare adresa conectare a panoului de jocuri gamecp

Salut,

noua adresa de conectare a gamecp-ului nostru este http://89.39.13.89 cu aceleasi date care le detineti.

Oct 13th Fakepalyers interzis pe serverele noastre

Orice uz de boti respectiv fakeplayers pe serverele noastre se sanctioneaza drastic fara un preaviz in prealabil.Se considera o metoda de hacking atunci cand pe serverele din reteaua noastra se gasesc astfel de boti.

Aug 28th Mentenanta

Lucrarea de mentenanta a fost incheiata cu succes.Toate serverele de jocuri sunt up and running.

Powered by WHMCompleteSolution